NA-KD

Organic Logo Basic Tee Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Organisch katoen
Merk NA-KD
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 1044-000152-5121
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabel en stijlvol T-shirt? Dan is de Organic Logo Basic Tee van NA-KD perfect voor jou! Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor dames en gemaakt van organisch katoen, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook heerlijk zacht aanvoelt op je huid. De korte mouwen en effen patroon geven dit shirt een tijdloze uitstraling.

Met de merkkleur Blue en de merkproductcode 1044-000152-5121 is dit T-shirt een echte eyecatcher. Het NA-KD merk staat bekend om zijn trendy en hoogwaardige kleding, en deze Basic Tee is daar geen uitzondering op. Of je nu een casual look wilt creëren of het T-shirt wilt combineren met andere kledingstukken, dit veelzijdige item past perfect bij elke gelegenheid.

Maar dat is niet alles! Dit T-shirt is ook nog eens gemaakt van organisch katoen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Door te kiezen voor duurzaamheid draag je bij aan een betere wereld, terwijl je er tegelijkertijd modieus uitziet. Met de Organic Logo Basic Tee sla je dus twee vliegen in één klap: stijlvol en verantwoord.

Wacht niet langer en voeg dit prachtige T-shirt toe aan je garderobe. Bestel nu de Organic Logo Basic Tee van NA-KD en geniet van comfort, stijl en duurzaamheid in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies