Minimum

Rynih Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Modal
Merk Minimum
Merk kleurnaam Black
Merk product code 212510281
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle T-shirt voor dames? Dan is de Rynih van Minimum de perfecte keuze voor jou. Gemaakt van hoogwaardig modal materiaal, biedt deze T-shirt het ultieme draagcomfort. Met zijn korte mouwen en effen patroon is de Rynih een tijdloos kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

De Rynih T-shirt is ontworpen door het bekende merk Minimum, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met zijn zwarte kleur voegt deze T-shirt een vleugje elegantie toe aan je garderobe. De merkproductcode 212510281 zorgt ervoor dat je altijd het juiste item kunt vinden.

Of je nu een casual look wilt creëren of een chique outfit wilt samenstellen, de Rynih T-shirt is een veelzijdig kledingstuk dat je eindeloze mogelijkheden biedt. Bestel nu en voeg deze must-have T-shirt toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies