Lacoste

5Ht1 Underwear T-Shirt Men 06 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Black
Merk product code TH3321-13
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle heren T-shirts? Dan is de 5Ht1 Underwear T-Shirt Men 06 perfect voor jou. Dit T-shirt behoort tot de categorie T-shirts en is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het zacht aanvoelt op je huid. Het merk achter dit T-shirt is Lacoste, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld.

De 5Ht1 Underwear T-Shirt Men 06 is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Het merk heeft dit specifieke T-shirt een productcode gegeven, namelijk TH3321-13. Met zijn korte mouwen is dit T-shirt perfect voor warme dagen of als basislaag onder een trui of jas.

Dit T-shirt heeft een effen patroon, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Of je het nu draagt tijdens een casual dagje uit of tijdens een avondje uit, dit T-shirt zal je altijd een moeiteloos coole uitstraling geven.

Met de 5Ht1 Underwear T-Shirt Men 06 ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel nu en voeg dit veelzijdige T-shirt toe aan je kledingcollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies