Lacoste

5Ht1 Underwear T-Shirt Men 06 White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Lacoste
Merk kleurnaam White
Merk product code TH3321-13
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle heren T-shirts? Dan is de 5Ht1 Underwear T-Shirt Men 06 perfect voor jou! Dit T-shirt behoort tot de categorie T-shirts en is een must-have voor elke man.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit T-shirt een ongeëvenaard comfort. Het voelt zacht aan op de huid en zorgt ervoor dat je je de hele dag fris en zelfverzekerd voelt. De korte mouwen maken het ideaal voor warme zomerdagen of als basislaag onder een trui of jas.

Dit T-shirt is van het bekende merk Lacoste, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van dit T-shirt is wit, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Met de merkproductcode TH3321-13 ben je verzekerd van een authentiek Lacoste-product.

Het effen patroon van dit T-shirt maakt het gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Of je het nu draagt met een jeans voor een casual look of met een chino voor een meer formele uitstraling, dit T-shirt voegt altijd een vleugje stijl toe aan je outfit.

Wacht niet langer en voeg de 5Ht1 Underwear T-Shirt Men 06 toe aan je garderobe. Bestel nu en geniet van het comfort en de stijl die dit T-shirt te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies