Lacoste

1Ht1 Mens Tee-Shirt 06 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Black
Merk product code TH6709-13
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabel en stijlvol T-shirt voor heren? Dan is de 1Ht1 Mens Tee-Shirt 06 van Lacoste precies wat je nodig hebt. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit shirt een ongeëvenaard draagcomfort. Met zijn korte mouwen en effen patroon is dit T-shirt perfect voor elke gelegenheid.

Het Lacoste 1Ht1 Mens Tee-Shirt 06 is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en trendy uitstraling. Met de merkproductcode TH6709-13 ben je verzekerd van een authentiek Lacoste-product van de hoogste kwaliteit. Dit T-shirt is een must-have voor elke modebewuste man.

Of je nu een casual look wilt creëren of je stijl naar een hoger niveau wilt tillen, dit Lacoste T-shirt is de perfecte keuze. Combineer het met je favoriete jeans of chino's voor een moeiteloos coole outfit. Bestel nu de 1Ht1 Mens Tee-Shirt 06 en voeg een vleugje klasse toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies