Lacoste

1Ht1 Mens Tee-Shirt 06 Navy Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Navy Blue
Merk product code TH6709-13
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele heren T-shirt? Dan is de 1Ht1 Mens Tee-Shirt 06 van Lacoste de perfecte keuze voor jou. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit T-shirt een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. Met zijn korte mouwen en effen patroon, is dit T-shirt ideaal voor dagelijks gebruik en kan het gemakkelijk worden gecombineerd met elke outfit.

Deze Lacoste heren T-shirt in de kleur Navy Blue is een tijdloos stuk dat elke man in zijn garderobe moet hebben. Met zijn klassieke ontwerp en merkproductcode TH6709-13, straalt dit T-shirt stijl en klasse uit. Of je het nu draagt tijdens een informele bijeenkomst of een avondje uit, je zult er altijd moeiteloos trendy uitzien.

Als een toonaangevend merk in de modewereld, staat Lacoste bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met dit T-shirt krijg je niet alleen een trendy kledingstuk, maar ook een stukje erfgoed. Het Lacoste-merk is synoniem geworden met stijl en verfijning, en dit T-shirt is daar geen uitzondering op.

Wacht niet langer en voeg de 1Ht1 Mens Tee-Shirt 06 van Lacoste toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van comfort, stijl en kwaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies