HUGO

Dumex White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Hugo
Merk kleurnaam White
Merk product code 50475330
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle T-shirt voor heren? Dan is de Dumex T-shirt van Hugo precies wat je nodig hebt. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze T-shirt het ultieme draagcomfort. Met zijn korte mouwen en effen patroon is deze T-shirt perfect voor elke gelegenheid.

De Dumex T-shirt van Hugo is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Het merk Hugo staat bekend om zijn vakmanschap en deze T-shirt is daar geen uitzondering op. Met zijn witte kleur en subtiele merklogo straalt deze T-shirt een tijdloze elegantie uit.

Met de merkproductcode 50475330 weet je zeker dat je een authentiek Hugo-product in handen hebt. Deze T-shirt is niet alleen modieus, maar ook duurzaam. Hij is gemaakt om lang mee te gaan, zodat je er keer op keer van kunt genieten.

Of je nu een casual look wilt creëren of je outfit wilt upgraden voor een speciale gelegenheid, de Dumex T-shirt van Hugo is de perfecte keuze. Bestel nu en voeg deze must-have T-shirt toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies