Guess

Girls Short Sleeve T-Shirt True Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Guess
Merk kleurnaam True Taupe
Merk product code J2BI41 K8HM0
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een comfortabel en stijlvol T-shirt voor meisjes? Dan is de Girls Short Sleeve T-Shirt van Guess precies wat je nodig hebt! Dit trendy T-shirt behoort tot de categorie T-shirts en is speciaal ontworpen voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit T-shirt ultiem draagcomfort en duurzaamheid.

Met de korte mouwen is dit T-shirt perfect voor de warmere dagen. Het effen patroon geeft een tijdloze uitstraling, terwijl de merkkleurnaam "True Taupe" een vleugje elegantie toevoegt. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dit T-shirt is daar geen uitzondering op.

De Girls Short Sleeve T-Shirt is voorzien van de merkproductcode "J2BI41 K8HM0", waardoor je zeker weet dat je een authentiek Guess-product in handen hebt. Combineer dit T-shirt met je favoriete jeans, rok of short voor een moeiteloos coole look. Met dit T-shirt ben je klaar om de show te stelen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies