Deus

Milano Address White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Deus
Merk kleurnaam White
Merk product code DMW41808D
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Serie Milano Address

Ben je op zoek naar een comfortabel en stijlvol T-shirt voor heren? Dan is de Milano Address van Deus echt iets voor jou. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit T-shirt het ultieme draagcomfort. Met zijn regular pasvorm en korte mouwen is het perfect voor dagelijks gebruik.

Het Deus Milano Address T-shirt in de kleur White is een tijdloze klassieker. Met zijn effen patroon en subtiele details straalt dit shirt eenvoud en elegantie uit. Het is een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items in je garderobe.

Met de merkproductcode DMW41808D ben je verzekerd van de authentieke kwaliteit van Deus. Dit T-shirt maakt deel uit van de Milano Address serie, die bekend staat om zijn moderne ontwerpen en hoogwaardige materialen. Met dit shirt ben je altijd verzekerd van een trendy en tijdloze look.

Wacht niet langer en voeg de Milano Address van Deus toe aan je collectie. Bestel nu en ervaar het comfort en de stijl van dit geweldige T-shirt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies