Bjorn Borg

Borg Training Tee Black Beauty

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Bjorn Borg
Merk kleurnaam Black Beauty
Merk product code 9999-1676
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Wasvoorschriften 30 graden

De Borg Training Tee van Bjorn Borg is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle T-shirts. Dit T-shirt is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. De korte mouwen en regular pasvorm zorgen voor een perfecte balans tussen bewegingsvrijheid en een moderne uitstraling.

Met het effen patroon en de merkkleur Black Beauty is dit T-shirt een tijdloze toevoeging aan je garderobe. De Borg Training Tee is geschikt voor de droger op lage temperatuur en kan gewassen worden op 30 graden. Dit zorgt ervoor dat je dit T-shirt gemakkelijk kunt onderhouden en keer op keer kunt dragen zonder zorgen.

Met de merkproductcode 9999-1676 ben je verzekerd van een authentiek Bjorn Borg product. De hoogwaardige kwaliteit en het bekende merk maken dit T-shirt een betrouwbare keuze voor elke gelegenheid. Of je nu gaat sporten, een casual outfit wilt creëren of gewoon comfortabel wilt relaxen, de Borg Training Tee is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies