Bjorn Borg

Borg Regular T-Shirt Biking Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Polyester
Merk Bjorn Borg
Merk kleurnaam Biking Red
Merk product code 10000243
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Wasvoorschriften 30 graden

De Borg Regular T-Shirt van Bjorn Borg is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Dit T-shirt behoort tot de categorie T-shirts en heeft een regular pasvorm, wat zorgt voor een relaxte en casual uitstraling.

Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, biedt dit shirt een zacht en lichtgewicht gevoel. Het is perfect geschikt voor de droger op lage temperatuur, waardoor het onderhoud eenvoudig en gemakkelijk is.

Met zijn korte mouwen en effen patroon is dit T-shirt veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. De merk kleurnaam "Biking Red" voegt een vleugje levendigheid toe aan je garderobe.

De Borg Regular T-Shirt is voorzien van het bekende Bjorn Borg merklogo, wat staat voor kwaliteit en stijl. Met de merk product code "10000243" weet je zeker dat je een authentiek en origineel product in handen hebt.

Om ervoor te zorgen dat dit T-shirt lang meegaat, raden we aan om het op 30 graden te wassen. Hierdoor blijft de kleur behouden en behoudt het zijn vorm en pasvorm.

Voeg de Borg Regular T-Shirt toe aan je collectie en geniet van comfort, stijl en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en maak een statement met dit trendy kledingstuk!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies