Bjorn Borg

Borg Loose T-Shirt Black Beauty

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Lyocell
Merk Bjorn Borg
Merk kleurnaam Black Beauty
Merk product code 10000670
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

De Borg Loose T-Shirt is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Dit T-shirt behoort tot de categorie T-shirts en is gemaakt van hoogwaardig Lyocell materiaal. Het is ontworpen door het bekende merk Bjorn Borg en heeft de kleur Black Beauty. Met de productcode 10000670 is dit T-shirt gemakkelijk te herkennen.

Met zijn korte mouwen en effen patroon is de Borg Loose T-Shirt perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, dit T-shirt biedt de juiste combinatie van comfort en stijl.

Het Lyocell materiaal zorgt ervoor dat dit T-shirt zacht aanvoelt op de huid en tegelijkertijd ademend is. Het biedt de perfecte pasvorm en laat je vrij bewegen. Of je nu gaat sporten of gewoon ontspannen, dit T-shirt past zich aan jouw behoeften aan.

Met het merk Bjorn Borg weet je dat je kwaliteit en stijl krijgt. Dit merk staat bekend om zijn trendy ontwerpen en duurzame materialen. De Borg Loose T-Shirt is geen uitzondering. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige afwerking is dit T-shirt een waardevolle toevoeging aan je kledingkast.

Met de kleur Black Beauty kun je dit T-shirt eindeloos combineren. Of je het nu draagt met een jeans, een rok of een legging, het ziet er altijd geweldig uit. Voeg wat accessoires toe en je hebt een moeiteloze en trendy outfit.

Laat je stijl zien met de Borg Loose T-Shirt van Bjorn Borg. Bestel vandaag nog en geniet van comfort en stijl in één kledingstuk.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies