Bamboo Basics

Velo T-shirt V-hals 2-pack Optical White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Bamboe viscose
Merk Bamboo Basics
Merk kleurnaam Optical White
Mouwlengte Korte mouw
Multipack 2-pack
Patroon Effen
Wasvoorschriften 40 graden

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle heren T-shirts? Dan is het Velo T-shirt V-hals 2-pack van Bamboo Basics precies wat je nodig hebt. Deze T-shirts zijn gemaakt van hoogwaardig bamboe viscose materiaal, waardoor ze zacht aanvoelen op je huid. De korte mouwen zorgen voor een casual look, terwijl het effen patroon zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Met het Velo T-shirt V-hals 2-pack hoef je je geen zorgen te maken over het drogen van je kleding. Deze T-shirts zijn niet geschikt voor de droger, dus je kunt ze het beste laten drogen aan de lucht. Dit zorgt ervoor dat ze langer meegaan en hun vorm behouden.

Deze T-shirts zijn ontworpen door Bamboo Basics, een merk dat bekend staat om zijn duurzame en milieuvriendelijke producten. Het merk kleurnaam van deze T-shirts is Optical White, wat betekent dat ze een heldere en frisse witte kleur hebben. Perfect om te combineren met elke outfit.

Met het Velo T-shirt V-hals 2-pack krijg je niet één, maar twee T-shirts. Dit multipack is ideaal voor heren die graag hun garderobe willen uitbreiden met comfortabele en veelzijdige kledingstukken. Zo heb je altijd een extra T-shirt bij de hand.

Als het gaat om het onderhoud van deze T-shirts, hoef je je geen zorgen te maken. Ze kunnen gewoon in de wasmachine op 40 graden worden gewassen. Dit maakt het gemakkelijk om ze schoon en fris te houden.

Met het Velo T-shirt V-hals 2-pack van Bamboo Basics ben je verzekerd van comfort, stijl en duurzaamheid. Bestel ze vandaag nog en voeg deze essentiële heren T-shirts toe aan je kledingcollectie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies