Bamboo Basics

Ruben T-shirts ronde hals 2-pack Optical White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Bamboe viscose
Merk Bamboo Basics
Merk kleurnaam Optical White
Mouwlengte Korte mouw
Multipack 2-pack
Patroon Effen
Wasvoorschriften 40 graden

De Ruben T-shirts ronde hals 2-pack voor heren zijn een absolute must-have voor elke man. Deze T-shirts zijn gemaakt van hoogwaardig bamboe viscose materiaal, wat zorgt voor een ongeëvenaard comfort en een luxueuze uitstraling. De korte mouwen en ronde hals maken deze T-shirts perfect voor dagelijks gebruik en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met elke outfit.

Deze T-shirts zijn ontworpen door het gerenommeerde merk Bamboo Basics, dat bekend staat om zijn duurzame en milieuvriendelijke producten. De Ruben T-shirts zijn verkrijgbaar in de kleur Optical White, een tijdloze kleur die moeiteloos kan worden gestyled. Het effen patroon voegt een vleugje eenvoudige elegantie toe aan deze klassieke T-shirts.

De Ruben T-shirts worden geleverd in een handige 2-pack, waardoor je direct twee stijlvolle T-shirts hebt om te dragen. Ze zijn eenvoudig te onderhouden en kunnen worden gewassen op 40 graden. Let op: deze T-shirts zijn niet geschikt voor de droger. Zorg ervoor dat je ze op een natuurlijke manier laat drogen om de kwaliteit en pasvorm te behouden.

Voeg de Ruben T-shirts ronde hals 2-pack toe aan je garderobe en geniet van het ultieme comfort en de tijdloze stijl die ze bieden. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom deze T-shirts een favoriet zijn onder modebewuste heren!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies