Bamboo Basics

Lara T-shirt lange mouw 2-pack Light Grey Melange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Bamboe viscose
Merk Bamboo Basics
Merk kleurnaam Light Grey Melange
Mouwlengte Lange mouw
Multipack 2-pack
Patroon Effen
Wasvoorschriften 40 graden

De Lara T-shirt lange mouw 2-pack is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van bamboe viscose, biedt deze longsleeve een zachte en ademende stof die perfect is voor dagelijks gebruik. Het merk Bamboo Basics staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, en deze longsleeve is daar geen uitzondering op. Met zijn lange mouwen en effen patroon is dit shirt veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken.

De Lara T-shirt lange mouw 2-pack wordt geleverd in een handige 2-pack, waardoor je meteen twee van deze prachtige shirts in je garderobe hebt. De lichtgrijze melange kleur van het merk geeft een moderne en tijdloze uitstraling aan dit shirt. Of je het nu draagt tijdens een casual dagje uit of onder een blazer voor een meer formele gelegenheid, deze longsleeve zal je altijd een moeiteloos chique uitstraling geven.

Als het gaat om onderhoud, hoef je je geen zorgen te maken. De Lara T-shirt lange mouw 2-pack kan eenvoudig worden gewassen op 40 graden. Het is echter niet geschikt voor de droger, dus hang het gewoon op om te drogen en het zal snel weer klaar zijn voor gebruik. Met zijn duurzame materiaal en hoogwaardige afwerking is dit shirt een investering die lang meegaat.

Voeg de Lara T-shirt lange mouw 2-pack toe aan je collectie en geniet van het comfort, de stijl en de veelzijdigheid die het te bieden heeft. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom dit shirt een favoriet is onder fashionista's.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies