Bamboo Basics

Kate T-shirt 2-pack White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Bamboe viscose
Merk Bamboo Basics
Merk kleurnaam White
Mouwlengte Korte mouw
Multipack 2-pack
Patroon Effen
Wasvoorschriften 40 graden

De Kate T-shirt 2-pack is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle T-shirts. Deze T-shirts behoren tot de categorie T-shirts en zijn perfect voor dagelijks gebruik.

De Kate T-shirt 2-pack is gemaakt van hoogwaardig bamboe viscose materiaal, wat zorgt voor een zachte en ademende stof. Dit materiaal is niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Deze T-shirts zijn van het merk Bamboo Basics, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en aandacht voor detail. De kleur van deze T-shirts is wit, wat gemakkelijk te combineren is met elke outfit.

Met korte mouwen en een effen patroon, zijn deze T-shirts veelzijdig en kunnen ze gedragen worden voor elke gelegenheid. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of gewoon thuis ontspant, deze T-shirts zijn altijd een goede keuze.

De Kate T-shirt 2-pack wordt geleverd in een handige 2-pack, waardoor je direct twee stijlvolle T-shirts hebt om mee te mixen en matchen. Deze T-shirts zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen gewassen worden op 40 graden. Let op: ze zijn niet geschikt voor de droger.

Voeg de Kate T-shirt 2-pack toe aan je garderobe en geniet van comfort en stijl in één. Bestel nu en ervaar zelf waarom deze T-shirts zo geliefd zijn onder dames over de hele wereld.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies