Bamboo Basics

Kate T-shirt 2-pack Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Bamboe viscose
Merk Bamboo Basics
Merk kleurnaam Black
Mouwlengte Korte mouw
Multipack 2-pack
Patroon Effen
Wasvoorschriften 40 graden

De Kate T-shirt 2-pack is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle T-shirts. Gemaakt van bamboe viscose, bieden deze shirts een ongeëvenaard zacht gevoel op de huid. Het merk Bamboo Basics staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en dit shirt is daar geen uitzondering op. Met korte mouwen en een effen patroon is het perfect voor dagelijks gebruik.

Deze T-shirts zijn niet geschikt voor de droger, dus zorg ervoor dat je ze op een natuurlijke manier laat drogen. Met een merk kleurnaam van "Black" passen ze moeiteloos bij elke outfit. Het 2-pack biedt je de mogelijkheid om te variëren en altijd een fris shirt bij de hand te hebben.

Om ervoor te zorgen dat je T-shirts lang meegaan, raden we aan om ze op 40 graden te wassen volgens de wasvoorschriften. Op deze manier blijven ze er als nieuw uitzien, zelfs na meerdere wasbeurten.

Met de Kate T-shirt 2-pack ben je verzekerd van comfort, stijl en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en voeg deze essentiële T-shirts toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies