BALLIN Amsterdam

Shirt Off white

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Ballin Amsterdam
Merk kleurnaam Off white
Merk product code 23017115
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle kinder T-shirt? Dan is deze Shirt van Ballin Amsterdam perfect voor jouw kleine fashionista! Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze T-shirt het ultieme comfort voor je kind. Het merk Ballin Amsterdam staat bekend om zijn trendy ontwerpen en deze T-shirt is geen uitzondering. Met zijn off white kleur en effen patroon, is deze T-shirt een tijdloze toevoeging aan de kledingkast van je kind.

Deze Shirt heeft korte mouwen, waardoor het perfect is voor warme zomerdagen of als een laagje onder een trui tijdens koelere seizoenen. De merk product code van deze T-shirt is 23017115, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Met zijn casual en toch trendy uitstraling, kan deze T-shirt gemakkelijk worden gecombineerd met andere kledingstukken voor verschillende gelegenheden.

Laat je kind stralen in deze stijlvolle en comfortabele Shirt van Ballin Amsterdam. Bestel vandaag nog en geef je kind een trendy look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies