BALLIN Amsterdam

Shirt White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Ballin Amsterdam
Merk kleurnaam White
Merk product code 23017105
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele T-shirt voor kinderen? Dan is deze Shirt van Ballin Amsterdam precies wat je nodig hebt. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze T-shirt ultiem draagcomfort voor je kleintje. Met zijn korte mouwen en effen patroon is deze T-shirt perfect voor dagelijks gebruik.

Deze Shirt van Ballin Amsterdam is ontworpen met oog voor detail. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze T-shirt is daar geen uitzondering op. Met de kleur "White" en de merkproductcode "23017105" is deze T-shirt een tijdloze toevoeging aan de garderobe van je kind.

Of het nu voor een casual dagje uit of een speciale gelegenheid is, deze Shirt is veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Laat je kind er trendy uitzien met deze modieuze T-shirt van Ballin Amsterdam.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies