Vingino

Under Pants Girls 2 Pack Real White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Vingino
Merk kleurnaam Real White
Merk product code NOOSKGN72301
Multipack 2-pack

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle onderbroeken voor meisjes? Dan zijn de Under Pants Girls 2 Pack van Vingino precies wat je nodig hebt. Deze slips behoren tot de categorie Slips en zijn speciaal ontworpen voor kinderen.

De Under Pants Girls 2 Pack is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht en ademend zijn. Dit zorgt ervoor dat je kleine fashionista zich de hele dag comfortabel voelt. De slips zijn perfect voor dagelijks gebruik, of het nu op school, tijdens het spelen of tijdens een speciale gelegenheid is.

Vingino is een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. De Under Pants Girls 2 Pack is verkrijgbaar in de kleur Real White, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De merkproductcode van deze slips is NOOSKGN72301.

Wat deze slips extra speciaal maakt, is dat ze komen in een handige 2-pack. Dit betekent dat je twee slips krijgt voor de prijs van één! Zo heb je altijd een reserve-exemplaar bij de hand.

Met de Under Pants Girls 2 Pack van Vingino geef je je dochter niet alleen het comfort dat ze verdient, maar ook een trendy en modieuze look. Bestel ze vandaag nog en laat haar stralen in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies