Tommy Hilfiger

Thong Navy Blazer

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Organisch katoen
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Navy Blazer
Merk product code UW0UW02198
Pasvorm Nauwsluitend
Taillehoogte Middelhoog

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle thong? Dan is deze Thong van Tommy Hilfiger perfect voor jou! Deze thong behoort tot de categorie Strings en is speciaal ontworpen voor dames. Gemaakt van organisch katoen, biedt deze thong niet alleen een zacht en ademend gevoel, maar draagt ook bij aan een duurzamere mode-industrie.

Deze thong heeft een nauwsluitende pasvorm, waardoor hij perfect op je lichaam aansluit en je de hele dag door comfort biedt. Met een middelhoge taillehoogte zorgt deze thong voor een flatterend en vrouwelijk silhouet. De navy blazer kleur van deze thong geeft een tijdloze en elegante uitstraling, waardoor je er altijd modieus uitziet.

Met de merkproductcode UW0UW02198 ben je verzekerd van de authentieke kwaliteit en stijl van Tommy Hilfiger. Deze gerenommeerde merknaam staat bekend om zijn hoogwaardige producten en trendy ontwerpen. Met deze thong voeg je een vleugje luxe toe aan je lingeriecollectie.

Wacht niet langer en verwen jezelf met deze prachtige Thong van Tommy Hilfiger. Bestel nu en geniet van het comfort, de stijl en de duurzaamheid die deze thong te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies