SPANX

Undie-tectable Brief Soft Nude

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Nylon
Merk Spanx
Merk kleurnaam Soft Nude
Merk product code SP0215
Pasvorm Nauwsluitend
Taillehoogte Hoog
Wasvoorschriften Handwas

Ben je op zoek naar een comfortabele en onzichtbare slip? Dan is de Undie-tectable Brief van Spanx perfect voor jou! Deze slip behoort tot de categorie Slips en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn nauwsluitende pasvorm en hoge taillehoogte zorgt hij voor een perfecte en flatterende look.

Gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, biedt deze slip niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid. Het merk Spanx staat bekend om zijn kwaliteit en de Undie-tectable Brief is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam Soft Nude en de merkproductcode SP0215, ben je verzekerd van een stijlvolle en trendy toevoeging aan je lingeriecollectie.

Als het gaat om onderhoud, is het belangrijk om te weten dat deze slip niet geschikt is voor de droger. Handwas wordt aanbevolen om de kwaliteit en vorm van de slip te behouden. Met de Undie-tectable Brief hoef je je geen zorgen te maken over zichtbare lijnen onder je kleding. Hij is onzichtbaar en zorgt voor een naadloze look.

Maak je klaar om je zelfvertrouwen een boost te geven met de Undie-tectable Brief van Spanx. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de onzichtbaarheid die deze slip te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies