SPANX

Thinstincts 2.0 Brief Champagne Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Nylon
Merk Spanx
Merk kleurnaam Champagne Beige
Merk product code 10251R
Pasvorm Shaping
Serie Thinstincts 2 0
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar corrigerend ondergoed dat comfortabel en effectief is? Dan is de Thinstincts 2.0 Brief van Spanx perfect voor jou! Deze brief is speciaal ontworpen voor dames die graag hun figuur willen vormen en verbeteren. Met zijn shaping pasvorm en hoogwaardige materiaal van nylon, biedt deze brief de perfecte combinatie van ondersteuning en comfort.

De Thinstincts 2.0 Brief is onderdeel van de Thinstincts 2.0 serie van Spanx. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en innovatieve ontwerpen, en deze brief is daar geen uitzondering op. Met zijn merk kleurnaam "Champagne Beige" en merk product code "10251R", straalt deze brief stijl en klasse uit.

Als het gaat om onderhoud, is het belangrijk om te weten dat deze brief niet geschikt is voor de droger. Het wasvoorschrift adviseert om de brief op 30 graden te wassen. Op deze manier blijft de kwaliteit en vorm van de Thinstincts 2.0 Brief behouden, zodat je er langdurig van kunt genieten.

Maak je klaar om je zelfvertrouwen een boost te geven met de Thinstincts 2.0 Brief van Spanx. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de vormgevende eigenschappen van deze geweldige corrigerende ondergoed!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies