Bamboo Basics

Yara Slips 3-pack White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Bamboe viscose
Merk Bamboo Basics
Merk kleurnaam White
Multipack 3-pack
Wasvoorschriften 40 graden

Ben je op zoek naar comfortabele slips die perfect passen bij jouw dagelijkse outfits? Dan zijn de Yara Slips 3-pack van Bamboo Basics precies wat je nodig hebt! Deze slips zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van bamboe viscose, wat zorgt voor een zacht en ademend gevoel op je huid.

Met het merk Bamboo Basics weet je dat je kwaliteit in handen hebt. Deze slips zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam geproduceerd. Het merk kleurnaam van deze slips is White, wat een tijdloze en veelzijdige kleur is die gemakkelijk te combineren is met al je favoriete kledingstukken.

De Yara Slips 3-pack is een geweldige deal, omdat je maar liefst drie slips krijgt voor de prijs van één! Zo heb je altijd genoeg slips in je kast liggen en hoef je je geen zorgen te maken over het wassen. Deze slips kunnen namelijk probleemloos gewassen worden op 40 graden, maar zijn niet geschikt voor de droger.

Wacht niet langer en voeg de Yara Slips 3-pack toe aan je winkelmandje. Met deze comfortabele en stijlvolle slips ben je klaar voor elke dag!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies