Bamboo Basics

Stella Light Control Boxershort Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Bamboe viscose
Merk Bamboo Basics
Merk kleurnaam Black

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle boxershorts? Dan is de Stella Light Control Boxershort van Bamboo Basics precies wat je nodig hebt. Deze boxershort is speciaal ontworpen voor dames en biedt een perfecte pasvorm en licht controle.

Gemaakt van hoogwaardig bamboe viscose materiaal, voelt deze boxershort zijdezacht aan op je huid. Bamboe viscose staat bekend om zijn ademende eigenschappen en vochtregulerende werking, waardoor je de hele dag fris en droog blijft.

Met het merk Bamboo Basics weet je dat je kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze boxershort is ontworpen met oog voor detail en gemaakt om lang mee te gaan. De zwarte kleur geeft een tijdloze en elegante uitstraling, waardoor je er altijd goed uitziet.

Voel je zelfverzekerd en comfortabel in de Stella Light Control Boxershort van Bamboo Basics. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies