UGG

Noni Short Nimbus

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Katoen
Merk UGG
Merk kleurnaam Nimbus
Merk product code 1126482

De Noni Short is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle shorts. Deze shorts behoren tot de categorie Shorts en zijn perfect voor elke gelegenheid.

Deze shorts zijn gemaakt van gerecycled katoen, waardoor ze niet alleen trendy zijn, maar ook duurzaam. Het materiaal voelt zacht aan op de huid en zorgt voor een ademend gevoel, zelfs op warme zomerdagen.

De Noni Short is ontworpen door het bekende merk UGG, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten. Het merkkleurnaam van deze shorts is Nimbus, wat een subtiele en veelzijdige kleur is die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken.

Met de merkproductcode 1126482 kun je deze shorts gemakkelijk vinden en bestellen. Wees er snel bij en voeg deze trendy Noni Short toe aan je kledingcollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies