Timberland

T24C20 Dubbele Steen Borstel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Timberland
Merk kleurnaam Dubbele Steen Borstel
Merk product code T24C20

De T24C20 shorts van Timberland zijn perfect voor kinderen die houden van comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden deze shorts een zachte en ademende pasvorm die ideaal is voor warme zomerdagen.

Met het merk Timberland weet je dat je kwaliteit krijgt. De dubbele steen borstel kleurnaam geeft deze shorts een unieke uitstraling die zeker opvalt. De T24C20 productcode maakt het gemakkelijk om deze shorts te vinden en te bestellen.

Of het nu gaat om een dagje op het strand of een avontuurlijke wandeling in het bos, deze shorts zijn de perfecte keuze voor actieve kinderen die er goed uit willen zien. Bestel vandaag nog de T24C20 shorts van Timberland en geef je kinderen de stijl en comfort die ze verdienen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies