Scotch and Soda

Stuart Garment Dyed Pima Short Lizard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam Lizard
Merk product code 165959

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle toevoeging aan je zomergarderobe? Dan is de Stuart Garment Dyed Pima Short van Scotch and Soda perfect voor jou. Deze herenshort is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt op de huid. Met zijn relaxte pasvorm en trendy ontwerp is deze short een must-have voor elke moderne man.

De Stuart Garment Dyed Pima Short is verkrijgbaar in de kleur Lizard, een subtiele tint die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. De korte broek is voorzien van het kenmerkende merklogo van Scotch and Soda, wat zorgt voor een vleugje authenticiteit en stijl. Met de productcode 165959 weet je zeker dat je de juiste short te pakken hebt.

Of je nu een dagje naar het strand gaat, een casual avondje uit hebt gepland of gewoon wilt genieten van het zomerse weer, de Stuart Garment Dyed Pima Short biedt de perfecte mix van comfort en fashion. Bestel vandaag nog en voeg deze veelzijdige short toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies