NOWADAYS

One Pleat Shorts Balsam Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Nowadays
Merk kleurnaam Balsam Green
Merk product code NAE0502D3
Pasvorm Regular
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Knoopsluiting
Wasvoorschriften 30 graden

De One Pleat Shorts van Nowadays zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle shorts. Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden deze shorts een zachte en ademende stof die ideaal is voor warme zomerdagen. De regular pasvorm zorgt voor een relaxte en toch verzorgde uitstraling, terwijl de middelhoge taillehoogte zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Met een knoopsluiting en de merkproductcode NAE0502D3, zijn deze shorts niet alleen praktisch, maar ook trendy. De merkkleurnaam Balsam Green voegt een vleugje frisheid toe aan je zomerse garderobe. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een casual avondje uit, deze shorts zijn de perfecte keuze.

Om ervoor te zorgen dat je lang van deze shorts kunt genieten, raden we aan om ze op 30 graden te wassen volgens de wasvoorschriften. Op deze manier blijven ze er als nieuw uitzien, seizoen na seizoen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies