Lil Atelier

Gago Long Sleeve Slim Wrap Body Nov Lil Smoke Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Lil Atelier
Merk kleurnaam Smoke Blue
Merk product code 13220500
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een schattig en comfortabel rompertje voor je kleintje? Dan is de Gago Long Sleeve Slim Wrap Body Nov Lil van Lil Atelier de perfecte keuze! Dit rompertje is gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een zachte en ademende stof die vriendelijk is voor de gevoelige babyhuid.

Met zijn lange mouwen is dit rompertje ideaal voor de koudere dagen. Het heeft een slim fit en een wikkelontwerp, waardoor het gemakkelijk aan en uit te trekken is. De mooie rookblauwe kleur voegt een vleugje stijl toe aan de outfit van je kleintje.

Dit rompertje heeft een effen patroon, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. De Gago Long Sleeve Slim Wrap Body Nov Lil is speciaal ontworpen voor baby's en heeft een merkproductcode van 13220500.

Geef je baby het comfort en de stijl die ze verdienen met de Gago Long Sleeve Slim Wrap Body Nov Lil van Lil Atelier. Bestel vandaag nog en maak je kleintje klaar voor elke gelegenheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies