Trixie

Raincoat Mrs. Rabbit Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Trixie
Merk kleurnaam Rose
Merk product code 38-915
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Serie Mrs Rabbit
Type sluiting Ritssluiting
Wasvoorschriften 30 graden

De Raincoat Mrs. Rabbit is een must-have voor kinderen die graag in stijl willen blijven, zelfs op regenachtige dagen. Deze regenjas behoort tot de categorie Regenjassen en is perfect voor jonge fashionista's die dol zijn op kleur en speelse details.

Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze jas niet alleen bij aan een duurzame levensstijl, maar zorgt ook voor een comfortabele pasvorm dankzij de regular fit. De lange mouwen bieden extra bescherming tegen de regen, terwijl de ritssluiting zorgt voor gemakkelijk aan- en uittrekken.

De Raincoat Mrs. Rabbit is onderdeel van de populaire Mrs Rabbit serie van het merk Trixie. Met de merk kleurnaam "Rose" voegt deze jas een vleugje speelsheid en vrouwelijkheid toe aan elke regenachtige dag. De jas heeft een merk product code van 38-915.

Om ervoor te zorgen dat deze regenjas zijn kwaliteit behoudt, raden we aan om hem op 30 graden te wassen volgens de wasvoorschriften. Houd er rekening mee dat deze jas niet geschikt is voor de droger.

Met de Raincoat Mrs. Rabbit kunnen kinderen genieten van de regen in stijl en comfort. Bestel vandaag nog deze trendy regenjas en laat uw kind stralen, zelfs op de meest regenachtige dagen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies