Trixie

Raincoat Mr. Polar Bear Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Trixie
Merk kleurnaam Green
Merk product code 38-903
Mouwlengte Lange mouw
Serie Mr Polar Bear
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een regenjas voor kinderen die niet alleen functioneel is, maar ook duurzaam? Dan is de Raincoat Mr. Polar Bear van Trixie de perfecte keuze voor jou. Deze regenjas is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen goed is voor het milieu, maar ook nog eens van hoge kwaliteit. Met zijn lange mouwen en ritssluiting is deze regenjas ideaal om je kind droog te houden tijdens regenachtige dagen.

De Raincoat Mr. Polar Bear behoort tot de categorie "Regenjassen" en is ontworpen met oog voor detail. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze regenjas is daar geen uitzondering op. De groene kleur geeft een frisse en speelse uitstraling, terwijl de Mr. Polar Bear-serie zorgt voor een uniek en charmant ontwerp.

Met de Raincoat Mr. Polar Bear hoef je je geen zorgen te maken over de impact op het milieu. Deze regenjas is gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor het een duurzame keuze is. Het gerecyclede polyester zorgt ervoor dat je kind droog blijft tijdens regenbuien, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld.

De Raincoat Mr. Polar Bear is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De lange mouwen bieden extra bescherming tegen de regen, terwijl de ritssluiting zorgt voor gemakkelijk aan- en uittrekken. Of het nu regent of niet, je kind zal er geweldig uitzien in deze regenjas.

Met de Raincoat Mr. Polar Bear van Trixie kies je voor een regenjas die zowel functioneel als modieus is. De gerecyclede materialen en het unieke ontwerp maken deze regenjas een must-have voor elke kindergarderobe. Bestel nu en laat je kind stralen, zelfs op regenachtige dagen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies