Trixie

Poncho - Mrs. Rabbit Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 47 cm
Doelgroep Kinderen
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Hoogte 64 cm
Materiaal 100% Organische badstof
Merk Trixie
Merk kleurnaam Pink
Merk product code 11-835
Pasvorm Wijd
Serie Mrs Rabbit
Wasvoorschriften 30 graden

Deze schattige Poncho - Mrs. Rabbit van Trixie is perfect voor kinderen. Met een breedte van 47 cm en een hoogte van 64 cm, biedt deze poncho voldoende ruimte en comfort. Gemaakt van 100% organische badstof, voelt het materiaal zacht en luxueus aan op de huid.

Deze poncho is onderdeel van de populaire Mrs. Rabbit serie van Trixie. Met de merk kleurnaam "Pink" en de merk product code "11-835", is deze poncho een stijlvolle toevoeging aan de garderobe van elk kind. De pasvorm is wijd, waardoor het gemakkelijk aan en uit te trekken is.

Deze poncho is geschikt voor de droger op lage temperatuur en kan gewassen worden op 30 graden. Met de juiste droog- en wasvoorschriften blijft de poncho er als nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.

Voeg een vleugje schattigheid en comfort toe aan de badtijd van uw kind met deze Poncho - Mrs. Rabbit. Bestel vandaag nog en geef uw kind een stijlvolle en praktische poncho waar ze dol op zullen zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies