Rains

Storm Breaker Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal 100% Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Navy
Merk product code 18370
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Strijkvoorschriften Niet strijken
Type coating Polyurethaan
Type mouwuiteinde Elastische manchetten
Type sluiting Tweewegritssluiting
Type zakken Zijzakken
Wasvoorschriften Niet chemisch reinigen, Geen impregneermiddelen, 30 graden, Niet bleken, Met gelijke kleuren wassen, Geen wasverzachter
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 4000 mm

De Storm Breaker is een must-have windbreaker voor volwassenen. Met zijn capuchon en zwarte hardware is deze jas niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Gemaakt van 100% polyester met een polyester voering, biedt deze jas comfort en duurzaamheid. Het merk Rains staat bekend om zijn kwaliteit en de Storm Breaker is daar geen uitzondering op. Met zijn lange mouwen en regular pasvorm is deze jas perfect voor dagelijks gebruik.

De Storm Breaker heeft een polyurethaan coating en elastische manchetten aan het einde van de mouwen. De tweewegritssluiting zorgt voor gemakkelijk aan- en uittrekken, terwijl de zijzakken voldoende ruimte bieden om je essentials in op te bergen. Deze windbreaker is waterafstotend met een waterkolom van 4000 mm, waardoor je beschermd blijft tegen regenachtig weer.

Als het gaat om onderhoud, hoef je je geen zorgen te maken. De Storm Breaker is niet geschikt voor de droger en mag niet gestreken worden. Wasvoorschriften zijn eenvoudig: niet chemisch reinigen, geen impregneermiddelen gebruiken, wassen op 30 graden met gelijke kleuren en zonder wasverzachter. Zo blijft je windbreaker er altijd als nieuw uitzien.

Met zijn navy kleur en merkproductcode 18370 is de Storm Breaker een tijdloze toevoeging aan je garderobe. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avontuurlijke reis maakt, deze windbreaker is de perfecte metgezel. Bestel vandaag nog je eigen Storm Breaker en trotseer de storm in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies