Rains

Long Jacket Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal 100% Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Navy
Merk product code 12020
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Strijkvoorschriften Niet strijken
Type coating Polyurethaan
Type mouwuiteinde Met drukknopen verstelbare manchetten
Type sluiting Druksluiting
Type zakken Zijzakken
Wasvoorschriften Geen wasverzachter, Met gelijke kleuren wassen, Geen impregneermiddelen, Niet bleken, Niet chemisch reinigen, 30 graden
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 4000 mm

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele regenjas? Dan is de Long Jacket van Rains perfect voor jou. Deze regenjas is ontworpen voor volwassenen en heeft een capuchon die je beschermt tegen de regen. De zwarte kleur hardware geeft de jas een moderne uitstraling.

De Long Jacket is gemaakt van 100% polyester, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit materiaal zorgt ervoor dat de jas waterafstotend is, met een waterkolom van 4000 mm. Je kunt erop vertrouwen dat je droog blijft, zelfs tijdens hevige regenbuien.

Deze regenjas is van het merk Rains, bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleurnaam van deze jas is Navy en de productcode is 12020. Met lange mouwen en een regular pasvorm is de Long Jacket comfortabel en geschikt voor dagelijks gebruik.

De druksluiting en zijzakken maken deze regenjas praktisch en handig. De mouwuiteinden zijn verstelbaar met drukknopen, zodat je ze kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. Let op: deze jas is niet geschikt voor de droger en mag niet gestreken worden.

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van deze regenjas, raden we aan om deze op 30 graden te wassen. Gebruik geen wasverzachter, was de jas met gelijke kleuren en vermijd impregneermiddelen, bleekmiddel en chemische reiniging.

Met de Long Jacket van Rains ben je klaar voor alle weersomstandigheden. Bestel nu en blijf stijlvol en droog, waar je ook naartoe gaat!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies