Rains

Curve Jacket Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal 100% Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Black
Merk product code 18130
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Strijkvoorschriften Niet strijken
Type coating Polyurethaan
Type mouwuiteinde Met drukknopen verstelbare manchetten
Type sluiting Druksluiting, Ritssluiting
Type zakken Zijzakken
Wasvoorschriften 30 graden, Niet bleken, Met gelijke kleuren wassen, Geen wasverzachter, Geen impregneermiddelen, Niet chemisch reinigen
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 4000 mm

De Curve Jacket van Rains is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle regenjas. Met zijn capuchon en waterafstotende eigenschappen is deze jas perfect voor regenachtige dagen. De zwarte kleur hardware geeft een moderne uitstraling aan de jas.

Gemaakt van 100% polyester, biedt de Curve Jacket comfort en duurzaamheid. De binnenkant is ook gemaakt van polyester, wat zorgt voor een zacht en aangenaam gevoel op de huid. Met zijn lange mouwen en regular pasvorm is deze jas geschikt voor dagelijks gebruik.

De Curve Jacket heeft verstelbare manchetten met drukknopen, waardoor je de mouwuiteinden naar wens kunt aanpassen. De druksluiting en ritssluiting zorgen voor een veilige en gemakkelijke sluiting. Daarnaast heeft de jas handige zijzakken voor het opbergen van kleine spullen.

Wat betreft onderhoud, is de Curve Jacket niet geschikt voor de droger en mag niet gestreken worden. Het kan gewassen worden op 30 graden met gelijke kleuren, zonder bleekmiddel of wasverzachter. Het is ook belangrijk om geen impregneermiddelen of chemische reinigingsmiddelen te gebruiken.

Met een waterkolom van 4000 mm is de Curve Jacket waterafstotend en biedt bescherming tegen lichte regen. De jas heeft een polyurethaan coating die extra waterbestendigheid biedt.

De Curve Jacket van Rains, met zijn moderne design en functionele eigenschappen, is de perfecte keuze voor dames die stijlvol en droog willen blijven, zelfs op regenachtige dagen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies