MAIUM

Poncho Silver colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Dierproefvrij, Vegan, Gerecycled
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester 100%
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Merk Maium
Merk kleurnaam Silver colored
Merk product code Poncho
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Type coating BIONIC
Type sluiting Ritssluiting
Wasvoorschriften 30 graden
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 3000 mm

Deze Poncho van Maium is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame regenjas. Gemaakt van 100% gerecycled polyester, is deze poncho niet alleen milieuvriendelijk, maar ook waterafstotend met een waterkolom van 3000 mm. De capuchon en ritssluiting zorgen voor extra bescherming tegen regen en de zwarte kleur hardware voegt een moderne touch toe aan het ontwerp.

Deze poncho is niet alleen functioneel, maar ook ethisch verantwoord. Het merk Maium staat bekend om zijn dierproefvrije en veganistische producten, en deze poncho is geen uitzondering. Met zijn BIONIC-coating en gerecycled polyester binnenkant, biedt deze poncho een combinatie van stijl en duurzaamheid.

Met zijn lange mouwen en regular pasvorm is deze poncho comfortabel en gemakkelijk te dragen. De zilverkleurige merknaam voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. De poncho kan eenvoudig worden gewassen op 30 graden, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is.

Of je nu door de stad loopt of een wandeling maakt in de natuur, deze poncho is de perfecte metgezel om je droog en stijlvol te houden. Bestel vandaag nog jouw Maium Poncho en trotseer de regen op een modieuze en verantwoorde manier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies