MAIUM

Maium Original Blue grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Vegan, Gerecycled, Dierproefvrij
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester 100%
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Merk Maium
Merk kleurnaam Blue grey
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Type coating Polyurethaan
Type mouwuiteinde Verstelbare manchetten
Type sluiting Druksluiting, Tweewegritssluiting
Wasvoorschriften 30 graden
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 3000 mm

De Maium Original is een regenjas voor volwassenen die perfect past bij jouw duurzame levensstijl. Deze regenjas is gemaakt van 100% gerecycled polyester en is daarmee niet alleen vegan, maar ook gerecycled en dierproefvrij. Met zijn capuchon en verstelbare manchetten ben je altijd beschermd tegen de regen, terwijl de zwarte kleur hardware een stijlvolle touch toevoegt aan je outfit.

De binnenkant van de Maium Original is ook gemaakt van gerecycled polyester, waardoor je niet alleen droog blijft, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het merk Maium staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de kleurnaam Blue grey voegt een vleugje elegantie toe aan deze regenjas.

Met lange mouwen en een regular pasvorm is de Maium Original comfortabel en geschikt voor dagelijks gebruik. De regenjas is voorzien van een polyurethaan coating en heeft een druksluiting en tweewegritssluiting, zodat je zelf kunt kiezen hoe je hem draagt. De wasvoorschriften zijn eenvoudig - gewoon wassen op 30 graden.

De Maium Original is waterafstotend en heeft een waterkolom van 3000 mm, waardoor je zelfs tijdens de zwaarste regenbuien droog blijft. Met deze regenjas ben je niet alleen goed beschermd tegen de elementen, maar loop je er ook nog eens stijlvol bij. Bestel nu jouw Maium Original en trotseer de regen in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies