MAIUM

Mac Padded Army Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled, Dierproefvrij, Vegan
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled Nylon 100%
Materiaal binnenkant Gerecycled Nylon
Materiaal vulling Gerecycled polyester
Merk Maium
Merk kleurnaam Army Green
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Type coating BIONIC
Type mouwuiteinde Verstelbare manchetten
Type sluiting Druksluiting, Tweewegritssluiting
Type zakken Borstzakken
Wasvoorschriften 30 graden
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 5000 mm

De Mac Padded is een stijlvolle regenjas voor volwassenen uit de categorie Regenjassen. Deze jas is gemaakt van 100% gerecycled nylon, waardoor het zowel duurzaam als milieuvriendelijk is. Het materiaal aan de binnenkant is ook gemaakt van gerecycled nylon, terwijl de vulling van gerecycled polyester is. Met zijn capuchon en verstelbare manchetten biedt deze jas bescherming tegen alle weersomstandigheden.

De Mac Padded regenjas van het merk Maium heeft een regular pasvorm en is voorzien van een BIONIC coating, waardoor het waterafstotend is. Met een waterkolom van 5000 mm ben je verzekerd van droog blijven, zelfs tijdens hevige regenbuien. De jas heeft een stoere Army Green kleur, die perfect past bij de zwarte hardware.

Deze regenjas heeft een lange mouw en is voorzien van zowel druksluiting als een tweewegritssluiting. Hierdoor kun je de jas gemakkelijk openen en sluiten, afhankelijk van je behoeften. De borstzakken bieden voldoende ruimte om je belangrijke spullen veilig op te bergen.

Naast zijn functionaliteit is de Mac Padded regenjas ook een bewuste keuze voor het milieu. Het is gemaakt van gerecyclede materialen en is zowel dierproefvrij als vegan. Je kunt deze jas met een gerust hart dragen, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Deze regenjas kan eenvoudig worden gewassen op 30 graden, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid is de Mac Padded de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige regenjas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies