Rains

Pants Regular Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Green
Merk product code 18560
Type sluiting Trekkoord

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle regenbroek? Dan zijn de Rains Pants Regular precies wat je nodig hebt. Deze regenbroeken zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en hebben een lange broeklengte voor optimale bescherming tegen de regen. Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, bieden deze broeken duurzaamheid en waterbestendigheid.

De Rains Pants Regular in de kleur groen zijn perfect voor diegenen die een vleugje kleur willen toevoegen aan hun regenoutfit. Met een trekkoordsluiting kun je de broek eenvoudig aanpassen aan je eigen pasvorm en comfort. Het merk Rains staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze regenbroeken zijn geen uitzondering.

Met de merkproductcode 18560 weet je zeker dat je een authentiek product van Rains krijgt. Of je nu een wandeling maakt in de regen of gewoon je dagelijkse activiteiten wilt voortzetten, de Rains Pants Regular bieden je de bescherming en stijl die je nodig hebt. Bestel vandaag nog je eigen paar en trotseer de regen in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies