Timberland

T25T98 Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Timberland
Merk kleurnaam Marine
Merk product code T25T98
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle polo voor kinderen? Dan is de T25T98 van Timberland precies wat je nodig hebt. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze polo het ultieme comfort voor je kleintje. Met zijn korte mouwen en effen patroon is deze polo perfect voor elke gelegenheid.

De T25T98 polo van Timberland is ontworpen met oog voor detail. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en deze polo is daar geen uitzondering op. Met zijn marinekleurige ontwerp en merkproductcode T25T98, straalt deze polo stijl en klasse uit.

Of het nu gaat om een dagje uit met het gezin of een speciale gelegenheid, deze polo is veelzijdig genoeg om elke outfit compleet te maken. Combineer het met een jeans voor een casual look of draag het onder een blazer voor een meer formele uitstraling.

Met de T25T98 polo van Timberland geef je je kinderen een trendy en comfortabele stijl. Bestel vandaag nog en laat ze stralen in deze modieuze polo!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies