SELECTED HOMME

Aze Short Sleeve Polo Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Organisch katoen
Merk Selected Homme
Merk kleurnaam Black
Merk product code 16082840
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

De Aze Short Sleeve Polo van Selected Homme is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van organisch katoen, voelt deze polo zacht aan op de huid en is het ook nog eens milieuvriendelijk. Met zijn korte mouwen en effen patroon is deze polo perfect voor zowel casual als formele gelegenheden.

De zwarte kleur van deze polo geeft een tijdloze en elegante uitstraling, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Of je nu kiest voor een jeans, chino of shorts, deze polo voegt direct een vleugje klasse toe aan je outfit.

Met de productcode 16082840 is deze Aze Short Sleeve Polo een uniek item dat je garderobe naar een hoger niveau tilt. Het Selected Homme-merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en aandacht voor detail, en deze polo is daar geen uitzondering op.

Voeg de Aze Short Sleeve Polo toe aan je collectie en geniet van comfort, stijl en duurzaamheid in één kledingstuk. Bestel vandaag nog en maak een statement met je fashion sense!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies