Scotch and Soda

Classic Pique Polo Punch

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Organisch katoen
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam Punch
Merk product code 166080
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Type sluiting Knoopsluiting
Wasvoorschriften 30 graden

De Classic Pique Polo van Scotch and Soda is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van organisch katoen, voelt deze polo heerlijk zacht aan op de huid. De Punch kleur geeft een levendige en frisse uitstraling, waardoor je er altijd trendy uitziet.

Met een korte mouw en een regular pasvorm is deze polo perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een formele gebeurtenis bijwoont, deze polo past altijd bij je outfit. Het effen patroon voegt een tijdloze elegantie toe, terwijl de knoopsluiting een vleugje klassieke charme geeft.

Naast stijlvol is deze polo ook praktisch. Met de wasvoorschriften van 30 graden is het onderhoud een fluitje van een cent. Je kunt deze polo keer op keer dragen en telkens weer genieten van het comfort en de kwaliteit die Scotch and Soda biedt.

Voeg de Classic Pique Polo toe aan je garderobe en ervaar de perfecte combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze tijdloze polo.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies