NIK&NIK

Rubber Badge Polo Deep Dark Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk NIK&NIK
Merk kleurnaam Deep Dark Blue
Merk product code B 8-990
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

De Rubber Badge Polo van NIK&NIK is perfect voor stoere kinderen die er stijlvol uit willen zien. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze polo ultiem comfort en duurzaamheid. De diepe donkerblauwe kleur geeft een trendy uitstraling aan elke outfit. Met korte mouwen en een effen patroon is deze polo een tijdloze klassieker.

Deze polo is voorzien van een opvallende rubberen badge, waardoor hij een unieke en speelse twist krijgt. De badge voegt een vleugje originaliteit toe aan het ontwerp en maakt deze polo echt bijzonder. Met de merkproductcode B 8-990 is dit item gemakkelijk te herkennen en te vinden in onze collectie.

Of het nu voor een casual dagje uit of een speciale gelegenheid is, deze Rubber Badge Polo is een veelzijdige keuze. Combineer hem met een jeans voor een relaxte look of draag hem met een chino voor een meer geklede stijl. Hoe je hem ook draagt, je zult er altijd modieus uitzien.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies