Lacoste

Classic Fit Polo Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Green
Merk product code L1212-11
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

De Classic Fit Polo voor heren is een must-have voor elke stijlbewuste man. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze polo het ultieme comfort en een tijdloze uitstraling. Het merk Lacoste staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze polo is geen uitzondering. Met zijn kenmerkende groene kleur en merkproductcode L1212-11, is deze polo een waar fashion statement.

Met zijn korte mouwen en effen patroon is deze polo perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dag op kantoor hebt of een avondje uit met vrienden, deze polo past altijd bij je outfit. Combineer het met een jeans voor een relaxte look of draag het onder een blazer voor een meer formele uitstraling.

De Classic Fit Polo van Lacoste is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig katoen, is deze polo bestand tegen dagelijkse slijtage en behoudt het zijn vorm en kleur, zelfs na vele wasbeurten. Met zijn tijdloze design en uitstekende kwaliteit is deze polo een investering die lang meegaat.

Voeg een vleugje klasse en stijl toe aan je garderobe met de Classic Fit Polo van Lacoste. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en fashion.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies