Lacoste

1HP3 Mens Short Sleeve polo 11 Ash Tree

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Ash Tree
Merk product code PH5522-31
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele polo voor heren? Dan is de 1HP3 Mens Short Sleeve polo 11 van Lacoste de perfecte keuze voor jou. Deze polo behoort tot de categorie Polo's en is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij zacht aanvoelt op je huid. Het merk Lacoste staat bekend om zijn kwaliteit en tijdloze ontwerpen, en deze polo is daar geen uitzondering op.

Deze polo heeft een mooie kleur genaamd "Ash Tree" en is voorzien van een korte mouw, waardoor hij ideaal is voor warme zomerdagen. Het effen patroon geeft de polo een minimalistische en moderne uitstraling, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Deze specifieke polo heeft de productcode PH5522-31, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een dagje uit of een nettere outfit voor een avondje uit, deze polo biedt eindeloze mogelijkheden.

Wacht niet langer en voeg deze Lacoste 1HP3 Mens Short Sleeve polo 11 toe aan je garderobe. Met zijn hoogwaardige materiaal, stijlvolle ontwerp en comfortabele pasvorm zal deze polo zeker een favoriet worden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies