Lacoste

1HP3 Mens Short Sleeve polo 11 Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Red
Merk product code PH4012-31
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

De 1HP3 Mens Short Sleeve polo 11 is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze polo een zacht en ademend gevoel, perfect voor dagelijks gebruik. Het merk Lacoste staat bekend om zijn kwaliteit en deze polo is daar geen uitzondering op. Met zijn opvallende rode kleur voegt deze polo een vleugje levendigheid toe aan elke outfit.

Deze polo heeft een korte mouw, waardoor het ideaal is voor warmere dagen of casual gelegenheden. Het effen patroon zorgt voor een tijdloze uitstraling die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Of je nu kiest voor een ontspannen look met een jeans of een meer formele uitstraling met chino's, deze polo past perfect bij elke stijl.

Met de merkproductcode PH4012-31 weet je zeker dat je een authentiek Lacoste-product krijgt. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze polo is daar een uitstekend voorbeeld van. Of je nu een Lacoste-fan bent of gewoon op zoek bent naar een hoogwaardige polo, deze 1HP3 Mens Short Sleeve polo 11 zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies