Lacoste

1HP1 Mens Short Sleeve best polo 11 Ash Tree

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Ash Tree
Merk product code L1212-31
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle polo voor heren? Dan is de 1HP1 Mens Short Sleeve best polo 11 van Lacoste precies wat je nodig hebt. Deze polo behoort tot de categorie Polo's en is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt op je huid.

Deze polo is ontworpen met oog voor detail en heeft een trendy kleur genaamd "Ash Tree" van het merk Lacoste. De merkproductcode L1212-31 zorgt ervoor dat je altijd de juiste polo kunt vinden. Met zijn korte mouwen is deze polo perfect voor warme zomerdagen of casual gelegenheden.

Het effen patroon van deze polo geeft hem een tijdloze uitstraling, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je hem nu draagt met een jeans voor een casual look of met een chino voor een meer geklede stijl, deze polo zal altijd een modieuze toevoeging zijn aan je garderobe.

Wacht niet langer en voeg deze 1HP1 Mens Short Sleeve best polo 11 toe aan je collectie. Bestel hem vandaag nog en geniet van comfort en stijl in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies