Oroblu

Vanite Panty Satin 15 Denier black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Oroblu
Merk kleurnaam black
Merk product code 1141520
Pasvorm Nauwsluitend
Patroon Effen
Taillehoogte Hoog

De Vanite Panty Satin 15 Denier is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, biedt deze panty een nauwsluitende pasvorm die perfect aansluit op het lichaam. Met een effen patroon en een taillehoogte die hoog is, zorgt deze panty voor een elegante uitstraling.

Deze panty is van het merk Oroblu, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze panty is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Met de merkproductcode 1141520 weet je zeker dat je een authentiek en hoogwaardig product in handen hebt.

Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse outfit wilt opfleuren, de Vanite Panty Satin 15 Denier is de perfecte keuze. Voel je zelfverzekerd en comfortabel met deze panty die zowel stijlvol als functioneel is. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies