Oroblu

Twins Extra Light Panty 2 pack Sun

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Nylon
Merk Oroblu
Merk kleurnaam Sun
Merk product code VOBC01669
Multipack 2-pack
Pasvorm Nauwsluitend
Taillehoogte Hoog

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle panty's? Dan zijn de Twins Extra Light Panty's 2-pack van Oroblu perfect voor jou! Deze panty's zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal. Met de nauwsluitende pasvorm en de hoge taillehoogte zorgen deze panty's voor een perfecte pasvorm en een slank silhouet.

De Twins Extra Light Panty's 2-pack wordt geleverd in de kleur Sun, een prachtige kleur die perfect past bij elke outfit. Met de merkproductcode VOBC01669 ben je verzekerd van de beste kwaliteit en duurzaamheid. En het beste van alles? Je krijgt maar liefst twee panty's in één verpakking!

Met deze Twins Extra Light Panty's 2-pack van Oroblu ben je klaar voor elke gelegenheid. Of je nu een formele outfit draagt of gewoon een casual look wilt creëren, deze panty's zorgen voor comfort en stijl. Bestel vandaag nog jouw eigen set en geniet van het ultieme draagcomfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies